|

Софтуер за автосервиз

Софтуер за автосервиз

Скоро научих, че има създаден нов софтуер за автосервиз от фирмата ФОРНЕКСТ ЕООД. Той е под познатото име GVCarService.

Идеята за създаване на изцяло нова версия произлиза от необходимостта за връзка между сервизния и складовия софтуер. До сега съществуваше такава връзка, но тя е достъпна и възможна само със старата версия на складовата програма GVStore. Освен това начинът чрез, който се осъществява свързването е малко тромав, а и фактът, че GVStore вече не се поддържа налага изцяло изработването на по-съвременен продукт, който да задоволи търсенето на клиентите с автосервизен бизнес.

Говорих с мой познат, който има собствен автосервиз относно това дали иска и дали ще му е полезно използването на такъв продукт за да може по-лесно да следи отчетността на дейността си. Тази идея се породи след, като видях купчина от бележки, фактури, ключове, записки с искания на клиенти и ред подобни върху бюрото, на което се записваха обажданията на клиентите и разговорите с доставчиците на авточасти. При подобна организация на работа неизбежно се стига до хаос и невъзможност за лесно водене на отчетност свързана с автосервизната дейност.

Предложих му да пробва GVCarService. Първоначално всеки мисли, че може да си усложни и затормози допълнително работата, след като инсталира някакъв софтуер, който да обслужва автосервизната дейност. Програмата за автосервиз GVCarService се оказа подходяща защото тя е много лека и лесна за работа. Предназначена е за настолни компютри и това предлага удобство при работа с данните. Много по-бързо и удобно за опериране с отделните модули. След като започна да въвежда данните в софтуера всичко започна да се случва много лесно от гледна точка основно на получаване на точна информация бързо и конкретно за всичко, което е правено някога и е регистрирано, като история на ремонтите за даден автомобил.Това е накратко историята, която ми се иска да споделя, за всички собственици на автосервизи, било то, малки, средни и големи. Използването на софтуера за автосервиз GVCarService няма да ви струва много. Неговата цена е достъпна за всеки сервиз и за тази цена ще получите решение, което ще ви улесни работата и ще ви бъде много полезна.

За повече информация относно софтуер за автосервиз GVCarService вижте тук.